DEM Kulpin

Preduzeće DEM za 20 godina svog postojanja nije odstupalo od svoje osnovne delatnosti. Međutim, poslovima otkupa i spoljotrgovinskim prometom, preduzeće se bavi u zavisnosti od potreba u većem ili manjem obimu.
Proizvodnje DEM-a prilagođene su strogim zahtevima HACCP sistema koji iziskuje stalnu kontrolu kako imputa, tako i finalnih proizvoda. Iz tog razloga DEM laboratorija je od velikog značaja za dobijanje zadatog kvaliteta u svakoj proizvodnoj jedinici.
Grupe proizvoda koje ovo preduzeće proizvodi su:
- hrana za životinje
- mlinski proizvodi od pšenice i kukuruza
- sojina pogača, punomasni sojin griz i sojino ulje
Proizvodni program DEM-a plasira se u velikoj meri na domaćem tržištu (oko 70%), dok 30% proizvoda iz ukupne proizvodnje DEM-a bude exportovan. Sama priroda posla i uslovi za distribuciju, predstavljaju snažan osnov za izlazak na međunarodno tržište. Geografski posmatrano, prodaja se locira na tržištu cele Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Češke i Bugarske.
Preduzeće d.o.o. „DEM“ karakteriše funkcionalna organizaciona struktura, čije su osnovne prednosti stabilnost koju obezbeđuje prilikom realizacije projekta i korišćenje stručnjaka sa najboljim kompetencijama za rešavanje određenih problema. Neke od prednosti ovakve vrste organizovanja su i olakšano uvođenje standarda, poboljšanja, koordinacija aktivnosti u procesima, uprošćeno odlučivanje, upravljanje i komuniciranje, olakšana stručna obuka učesnika u procesima rada i pojednostavljeni postupak kontrole tokova.
Za organizaciju ovog tipa, veličine i stepena razvoja, ovakva organizaciona struktura je karakteristična i obezbeđuje korišćenje resursa na efikasan i efektivan način.

Zadate ciljeve ostvarujemo:
- Uspostavljanjem, održavanjem i stalnim poboljšavanjem sistema upravljanja kvalitetom
- Praćenjem i primenom savremenih tehnolgija
- Uspostavljanjem i unapređenjem partnerskih odnosa, praćenjem i povećanjem zadovoljstva naših kupaca
- Usaglašavanjem sa zakonskim propisima i standardima svih procesa i proizvoda DEM-a.

DEM U BUDUĆNOSTI
Planovi za buduća vremena naravno da postoje, jer po rečima Frenklina „NE PLANIRATI, ZNAČI PLANIRATI NEUSPEH“. Oni se odnose na već postojeće prerađivačke kapacitete, sa ciljem implementacije novih viših tehnologija, uz kontinuirano usavršavanje već postojećih. Osluškivanjem potrebe tržišta, uočava se mogućnost proširenja delatnosti, na bazi preduslova za investicijom koji u preduzeću postoje.
U podpunosti se slažemo sa izrekom Hajle Salasija da „NAPREDOVATI MORAMO POLAKO, KAKO BI SAČUVALI ONO ŠTO SMO VEĆ OSTVARILI“.


Kontakt telefoni:

Call Centar:
021/2286-601
021/2286-695
021/2286-474
021/2286-662
021/2286-652
021/2286-118
 
Besplatan poziv:
065/2286-601
060/2286-662
060/2286-663
 

direkcija_sm     mapa-dem

Direkcija

Adresa

  • M. Tita 91
  • Kulpin
  • Srbija

Kontakt

E-Mail
HACCP sertifikat